Samdrup Jongkhar  – Trashigang

Bjarne sa til middagen i kveld; «bedre rustløsing kan en vel ikke få»  Alle var enige i det utsagnet.  9t på KTM 640 på alt fra nydelig asfaltveier til røffe grusveier og veiarbeidsområder, der lengste rettstrekk kanskje var 150m, gjør absolutt noe med en vinterrusten MC-kropp. Etter dette er vi klare for alt….

Dagen har gitt oss strålende vær, masse fin natur og ikke minst morro MC kjøring. Hvor mange høydemeter vi har kjørt er uvisst, men vi startet på ca. 400moh og ende opp på ca. 1400moh.  Vi har masse fjell å daler hjemme i Norge men her ser vi absolutt ikke annet. Her øst i Bhutan er dalene så trange og bratte at bare elva renner ensom i bunnen. Folk bor og driver jorda langt oppi åssidene her, med de utfordringer det fører med seg. 

Til lunsjen i dag ble det sagt at kjørte en utfor her, hadde en relativt god tid på å bestemme seg for hvordan en ville lande…..

Vi har nå tatt kvelden her etter en god middag. Ingen har behov for å sitte lenge oppe i dag 😊

Veiarbeid og litt venting, da det ble vel mye offroad å komme forbi.
Litt smal vei og noen jordskred her og der.
Bosetninger i åssidene.
Bjarne er litt støvete her.
Silkeveving. Vi besøkte en håndarbeisskole i dag.

Om forfatteren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.