Offroad Tanzania. 1. kjøredag

1. kjøredagen. 

Første kjøredagen fra Arusha til Lake Chala.  Vi startet i et rolig tempo for å bli vant med syklene og ikke minst trafikk og underlag. Vi oppdaget fort at grusveiene varierer mye mellom helt greit underlag til fin fin sand som det er vanskelig å få feste med framdekket. 

Men etter noen timer mestret vi dette bra. Turen gikk på åpne sletter, gjennom små landsbyer og noe tett vegetasjon. Mye variert underlag og masse utfordringer. Ved lunsj tiden ankom vi en liten vann kilde. Krystall klart vann og ferdig oppvarmet fra naturen side. Har badet og dykket vi en times tid før vi fikk en mettende lunsj. Vi ble garantert at det ikke var krokodille og flodhester i vannet. Men vi var litt på vakt 😃

Etter lunsj fortsatte turen med masse grus kjøring i variert terreng. Utfordringene stod i kø og alle hadde et lite smil og storkoste deg. Ved ankomst til Lake Chala som er en innsjø som ligger på grensen til Kenya, fikk vi en fantastisk utsikt og en hyggelig hotelleier fortalte flere historier om området. Det er en tysker og hans kone eier og driver denne flotte juvelen. Kilimanjaro ligger like ved, men et skylag skygget for utsikten. Vi fikk en hyggelig kveld med våre nye afrikanske venner. Igjen ble vi overrasket over flotte campling telt med seng toalett og dusj.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.