Mongar – Bumthang

I dag kom kanskje turens høydepunkt, vi skal nemlig kjøre over det høyeste passet på  hele 3800moh. Værgudene prøvde på beste vis å hjelpe oss og vartet opp med alt fra lyn og torden, regn, yr, sol, tåke og tilogmed sludd, og som om dette ikke skulle være nok fikk også Bjarne sin jernhest både høydesyke og pusteproblemer, men dette helbredet  heldigvis vår dyktige mekanikker Dawg raskt. På veien opp passerte vi et helt fantastisk landskap med høye fossefall, man kan nesten sammenligne med gamle Måbødalsveien og Trollstigen x 10

Etter ca 190km på veier som burde tilfredsstille selv den mest kresne, en salig blanding av asfalt, grus, pukk, sand, singel og leire kom prikken over i en da vår road captain fant ut at vi skulle ta en short cut, det viste seg at veien her nærmest kan sammenlignes med en krøttersti belagt med brostein hvor halvparten mangler og resten står på høykant!  Det var en sliten men fornøyd gjeng som kom frem til hotellet og et velfortjent hot stone bad og prøvesmaking på hjemmelaget sterkt drikke….

Fortsatt god påske.

Hilsen

Rune

Vakre hus i hovedgata i Mongar
Rune slapper av ved en liten veikiosk.
Goran og Rune nyter utsikten.
Vakre barn her. De har en noe tøffere oppvekst her enn hjemme.
Steinar vurderer om det går å dusje her😊
De “stæsjer” opp bilene sine her også.
Fornøyde gutter på 3800moh.
Snøen la seg….
Rune tømmer litt vann fra klærne.
Nydelig med varm te og litt ovnsvarme😊

Om forfatteren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.