Khardung la!

Endelig ble turens høyeste punkt nådd. Det som en gang var 5602moh har blitt justert litt i den senere tid til 5359moh, det er fortsatt veldig høyt og man kan miste pusten både av utsikten og oksygenmangel det oppe.

Dagen startet i Sumur i Nubra valley, vi lå i hytter laget av bambus i en grønn oase i den ørkenaktige dalen. Nubra er utledet av noe som betyr «blomstenes dal» og det er pga oasene som blir veldig frodige i løpet av sommeren, selv om vintrene kan bli strenge.

Etter at vi kom ned til Leh ble mc-ene parkert for siste gang og noen gikk til barbereren mens andre besøkte Leh castle eller bare slappet av. Pusten går litt ut av en når turen plutselig er over.

Før middag ble vår utmerkede, alltid smilende, alltid på plass, mekaniker takket av, han tok bilen og skulle kjøre tilbake til Delhi sammen med kona som har vært med på hele turen.

Kvelden ble brukt til pakking, i morgen tidlig er det fly til Delhi.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.