Det beste av Himalaya på MC, dag 15 og siste dag. 18. oktober.

Det beste av Himalaya, dag 15, siste dag, 18. oktober

Huffamei, siste dag. Og siste dag ble brukt maksimalt. Etter frokost tok vi autorickshaw til Karol Bagh, Delhis MC-mekka. Interessant å rusle rundt og kikke på bakgårds- og fortausverksteder, og se hvor kummerlige forhold de lokale mekanikerne har til fiksing, retting og restaurering.Vi har jo vært sammen med Enfieldene i to uker, og har blitt skikkelig forelska. Vi var jo helt nødt til å ta en tur til Royal Enfield butikken, se litt på helt nye sykler og shoppe litt. Frakten dit var 1 menneksekraft, det vil si sykkelrickshawer. Pilotene er tynne som streker. Ikke rart når de må slite seg rundt med den ene solide MC-førereren etter den andre.Videre til mer shopping på Conaught Place, lunch og litt avslapning på hotellet. Vi avsluttet turen med hyggelig avskjedsmiddag i godt selskap.

Det er rart å skulle skilles etter å ha vært sammen dag og natt i nesten to og ei halv uke.Vi har hatt en fantastisk tur. Spekket med natur- og kjøreopplevelser, gode samtaler, morsomme samtaler, godt vennskap og samvær. Litt slit og noen utfordringer, men alle drar hjem fulle av inntrykk, flotte og positive opplevelser og ny mestring.

Takk til oss alle som har bidratt til å gjøre dette til et minne for livet.Og ikke minst, tusen takk til Knut som har ledet oss stødig. Til Dharmender for å ha fulgt oss som en skygge bakerst i rekka og alltid til stede. Og til Bonty som sørget for at bagasjen har vært med, snacks, drikke og bananer hele veien.

Birgit Sannes

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.