Det beste av Himalaya, dag 13

Etter et tårevått farvel med syklene våre i går (koker allerede noe tanker om å hente hjem en Enfield…..), startet vi dagen i dag med rafting og bading i Gangeselva. Spesielt å padle og bade i helligste elva i India. Noen i gruppa fikk atter en gang flyttet grenser. Så dusjings, utsjekking, og klatre inn i Tempo. 8 timer kjøring til New Dehli, stor underholdning. Trafikken lugger mer enn den flyter. Ved hjelp av googlemap fikk vi geleidet sjåføren til Ashokaroad og Royal Hotel. Nydelig middag servert, med redusert masalasmak. 

Tia i Tempo ble flittig brukt til å gå gjennom filmer (gopro) og bilder som er tatt siste to ukene. Sliter med å skjønne hvilket eventyr vi har vært med på. Stor takk til guiden vår Ulf og lokale teamet som har fulgt oss på turen. Anbefales! Gruppa må også nevnes, herlige nye MC venner på tur. Allerede planer om filmkveld 🙂

Kari Mette og Knut

Om forfatteren

client-photo-1
Ulf Ristebråten
Ulf har lang erfaring som motorsyklist. Han har jobbet innen IT-bransjen i 25 år, er gründer og er idag «halvpensjonert» og eventyrer. Han har vært med på de fleste av våre turer og har erfaring fra India, Nepal, Sri Lanka og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.