Dag 9 Krokodiller

Plask! En voldsom rotasjon i vannet ved siden av kanoen… Der forsvinner GoProen og gasshånda med et snapp!

Krokodiller over alt!

Vi er på kanotur i et elveleie i Chitwan. Men unngikk heldigvis det som står først, selv om en holdt GoProen i vannet for å filme.

Det er to typer krokodiller her, en med svær kraftig kjeve og den andre med smalt kjeveparti. Den er rødlistet. De har derfor startet oppdrett av denne.

Jungelsafari i jeep og jungelwalk var også spennende. Spesielt det siste når det begynte å bråke i trekronene. Da holdt guiden ekstra godt i kjeppen sin og gikk med den hevet, for som han sa… Nå er det nok en stor pus i nærheten. Alle var i spenningsmodus en stund, men vi var nok ikke stille nok til at den kom på fotoavstand. Å det var kanskje like greit!

Vi så også på noen små nette elefantbarn. Den minste var 19 dager gammel. Synd at de vokser opp med en mor i kjettinglenke som har blitt voldtatt av en vill stor hannelefant, som hadde brutt seg inn i innhegningen der de står lenket.

Enfieldene har hatt hviledag i dag, men i morgen får de bære oss til Pokhara som er ca. 11 timers kjøring.

Denne kunne nok tatt både Goproen og gasshånda hvis den ønsket.

Her har tigeren gått. Like greit at vi ikke møtte den på jungelwalken.

Mor i lenker… Men babyen får foreløpig gå fritt.

Pokhara here we come😊

Jonny

Om forfatteren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Hermod Lilleenget
november 19, 2018
Litt av noen opplevelser dere har ja. Men synd med disse elefantene da, men de brukes vel til noe. Fortsatt god tur alle sammen, og kjør forsiktig. Mvh Hermod

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.